Nieuws

Nieuws

Alpe d'HuZes 2017 komt er aan! Waarom doen wij dit?

Geschreven op

Waarom doen wij dit? Waarom zetten wij ons, samen met honderden vrijwilligers en bijna 4500 deelnemers, volgende week een hele week in om Alpe d'HuZes 2017 tot een succes te maken? Omdat het een ongekend mooi doel is, dat sinds zijn oprichting in 2006 ruim 140 miljoen eur... Lees meer »

Alpe d'HuZes 2017 is begonnen!

Geschreven op

Ja, voor de deelnemers begint Alpe d'HuZes 2017 pas over 8 dagen, maar Team Logistiek is dan al een week aan het werk, en dat begon vandaag. ALLES wat op de berg staat en iets met het evenement te maken heeft (behalve het gebouw Palais du Sports, de dranghekken en de witt... Lees meer »

Drie mooie DAF-sponsoringen uit, hoe kan het ook anders, Brabant

Geschreven op

Edwin Vaes, werkzaam bij DAF Eindhoven, en Karsten Goth, werkzaam als planner bij KLG Europe, zouden samen in één auto voor Team Logistiek naar Alpe d'HuZes rijden, en KLG stelde hiervoor meteen een nieuwe DAF en bijpassende trailer beschikbaar, en sponsort ook diesel en... Lees meer »

Op onze oproep van vorige week kregen we een bijzondere aanbieding

Geschreven op

Eigenaar Gerrit Blom van transportbedrijf G Blom Internationaal Transport uit Eck en Wiel vroeg of er nog vraag was naar transport. Zo ja, dan wilde hij graag een trekker inzetten, hiervoor sponsors zoeken en hun chauffeur Gerrit Bos opgeven. Lees meer »

Eigenrijders trotseren de Alpe d'HuZes!

Geschreven op

Je bedrijf stilleggen, terwijl de markt weer aantrekt en de opdrachtgevers vraag naar transport hebben. En waarom? Niet om even relaxt op vakantie te gaan, maar om vrijwillig aan de slag te gaan voor Alpe d'HuZes! Deze vijf eigenrijders doen het, en hun opdrachtgevers? Lees meer »

Rijschool van Zuylen komt ons team versterken

Geschreven op

We dachten dat het moeilijk zou worden om anderhalve week voor vertrek naar Alpe d'HuZes nog een extra vrachtwagen geregeld te krijgen. Niets bleek echter minder waar. Veel aanmeldingen kregen we al voor dit jaar, nog veel meer alvast voor volgende jaren, bedankt daarvoor! Lees meer »

Heb jij ons ook gehoord op radio 538? bekijk het hier terug

Geschreven op

Donderdagochtend 10 mei 2017 deed Jan van Oostveen een oproep op Radio 538 voor hulp en dat hebben we geweten! Wat was iedereen weer gul, we werden overspoeld met leuke reacties en hebben alles weer voor elkaar kunnen krijgen! Luister en kijk hier het fragment terug... Lees meer »

Mooi artikel in het TLN-blad deze week!

Geschreven op

In aanloop naar ons vertrek eind deze maand, is er een mooi artikel over team logistiek verschenen in het TLN-blad deze week. Lees meer »

Wie is de jongste chaufeur dit jaar?

Geschreven op

In 2014 was Wim van der Vegt de jongste chauffeur in het konvooi. 21 jaar oud weerhield het hem niet om de zwaarste oplegger, een dieplader met aggregaten, aan te koppelen en veilig op de top van Alpe d'HuZes te brengen. Lees meer »

G. Van Doesburg Transport bracht voor de kick-off alle benodigde spullen

Geschreven op

Een mooie Scania V8 van G. Van Doesburg Transport bracht voor de kick-off van Alpe d'HuZes 2017 vandaag alle benodigde spullen en merchandise naar Papendal. Ook zij dragen zo hun steentje bij aan de strijd tegen kanker, bedankt daarvoor! Lees meer »

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven