Disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de verstrekte informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

We doen ons best om ten alle tijden een bronvermelding weer te geven en toestemming te vragen voor het gebruik van tekst, beeld en videomateriaal, mocht u hier een opmerking over hebben kunt u contact opnemen. Waar nodig zal het matriaal meteen worden  verwijderd.

Verwijzingen naar sites die niet door ons worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel we uiterst selectief zijn ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot die sites wordt afgewezen.

De bezoeker is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de bezoeker zelf worden gebruikt en mag niet overgedragen, verveelvoudigd, bewerkt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van ad6logistiek.nl.

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven