Nieuws

Nieuws

Vetrek convooi 2024

Geschreven op

Op 30 mei rond 8.00 uur vertrekt het convooi met ruim 30 vrachtauto's volgeladen naar de Alp. Je kunt ons uitzwaaien! Zorg dat je op tijd bent bij Restaurant de Wildenberg bij Nederweert. Lees meer »

De overdracht van het gele monster “Column door Rogé Megens”

Geschreven op

De overdracht van het gele monster: Team Logistiek in etappes naar boven voor KWF In de vorige column schreef ik al: het idee was geboren om de transportfiets niet te verkopen maar ter beschikking te stellen aan een of meerdere mensen die ‘m na mij gaan gebruiken om de Al... Lees meer »

Oproep Radio 538, kan jij ons helpen?

Geschreven op

Woensdag 16 mei 2018 deed Jan van Oostveen een oproep op Radio 538 voor hulp, kan jij ons naar aanleiding hiervan ergens mee helepn dan horen we dat graag! We zijn nog hard op zoek naar de volgende zaken: 25 - 30 boeketten bloemen voor diverse bedankjes. Lees meer »

Hoe zet je 10 kilo vet om in ijzer? “Column door Rogé Megens”

Geschreven op

Volgens de fietsenmaker zou de gele transportfiets zo’n € 300 op marktplaats kunnen opbrengen. Ik dacht terug aan 2016, het jaar waarin ik de Alpe d’Huez beklom en zo’n € 6.000 aan sponsorgeld ophaalde voor KWF Kankerbestrijding met deze transportfiets. Het totaa Lees meer »

Een bijzondere editie van Alpe d'HuZes is bijna ten einde

Geschreven op

Ook dit jaar heeft het evenement weer ruim 10 miljoen euro opgehaald voor het KWF, en wij heel veel complimenten gekregen voor het werk dat we hebben verzet. Iedereen bedankt daarvoor! Vanochtend om 11.10u hebben wij de motoren gestart en zijn begonnen aan de afdaling van... Lees meer »

En toen kwam er noodweer. The day after the night before...

Geschreven op

Alpe d'HuZes was weer een mooi evenement! Totdat het scenario 'berg leeghalen' rond 18.00u uit de kast getrokken moest worden. Door een ongeval in één van de bochten konden deelnemers niet meer doorrijden, en in de regen en met temperaturen rond 8 graden koelden deelnemer... Lees meer »

De Alp d'HuZes 2017 is vanmorgen van start gegaan!

Geschreven op

Vanochtend om 4.30u is Alpe d'HuZes van start gegaan. Ruim 4000 deelnemers gaan tot zes keer de berg op. Voor alle vrijwilligers een hele drukke dag, die door Team Catering Alpe D'HuZes prima onder controle is. Lees meer »

Konvooi Alpe d'HuZes 2017

Geschreven op

We kunnen 100 foto's laten zien over de reis en beklimming naar Alpe d'HuZes. Maar deze video zegt alles. Kijk.... en geniet! Met de hulp van alle sponsoren die dit konvooi mogelijk hebben gemaakt helpen wij op onze manier in de strijd tegen kanker. Lees meer »

Alle auto's zijn geladen, we zijn er klaar voor!

Geschreven op

Wat een prachtige dag! Want alle auto's zijn geladen en de chauffeurs genieten nu van een drankje op het terras van Restaurant de Wildenberg/Goudreinet! Morgen verder op weg naar Alpe d'HuZes! #ad6 Lees meer »

Vandaag worden de laatste voorbereidingen getroffen

Geschreven op

Vandaag worden de laatste voorbereidingen getroffen voor het vertrek van 20 vrachtwagens naar Alpe d'HuZes morgenochtend. Maar wist u bijvoorbeeld dat: - Team Catering gisteren al heel goed zijn best heeft gedaan? Lees meer »

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven