Nieuws

Nieuws

Een bijzondere editie van Alpe d'HuZes is bijna ten einde

Geschreven op

Ook dit jaar heeft het evenement weer ruim 10 miljoen euro opgehaald voor het KWF, en wij heel veel complimenten gekregen voor het werk dat we hebben verzet. Iedereen bedankt daarvoor! Vanochtend om 11.10u hebben wij de motoren gestart en zijn begonnen aan de afdaling van... Lees meer »

En toen kwam er noodweer. The day after the night before...

Geschreven op

Alpe d'HuZes was weer een mooi evenement! Totdat het scenario 'berg leeghalen' rond 18.00u uit de kast getrokken moest worden. Door een ongeval in één van de bochten konden deelnemers niet meer doorrijden, en in de regen en met temperaturen rond 8 graden koelden deelnem... Lees meer »

De Alp d'HuZes 2017 is vanmorgen van start gegaan!

Geschreven op

Vanochtend om 4.30u is Alpe d'HuZes van start gegaan. Ruim 4000 deelnemers gaan tot zes keer de berg op. Voor alle vrijwilligers een hele drukke dag, die door Team Catering Alpe D'HuZes prima onder controle is. Lees meer »

Konvooi Alpe d'HuZes 2017

Geschreven op

We kunnen 100 foto's laten zien over de reis en beklimming naar Alpe d'HuZes. Maar deze video zegt alles. Kijk.... en geniet! Met de hulp van alle sponsoren die dit konvooi mogelijk hebben gemaakt helpen wij op onze manier in de strijd tegen kanker. Lees meer »

Alle auto's zijn geladen, we zijn er klaar voor!

Geschreven op

Wat een prachtige dag! Want alle auto's zijn geladen en de chauffeurs genieten nu van een drankje op het terras van Restaurant de Wildenberg/Goudreinet! Morgen verder op weg naar Alpe d'HuZes! #ad6 Lees meer »

Vandaag worden de laatste voorbereidingen getroffen

Geschreven op

Vandaag worden de laatste voorbereidingen getroffen voor het vertrek van 20 vrachtwagens naar Alpe d'HuZes morgenochtend. Maar wist u bijvoorbeeld dat: - Team Catering gisteren al heel goed zijn best heeft gedaan? Lees meer »

Alpe d'HuZes 2017 komt er aan! Waarom doen wij dit?

Geschreven op

Waarom doen wij dit? Waarom zetten wij ons, samen met honderden vrijwilligers en bijna 4500 deelnemers, volgende week een hele week in om Alpe d'HuZes 2017 tot een succes te maken? Omdat het een ongekend mooi doel is, dat sinds zijn oprichting in 2006 ruim 140 miljoen eur... Lees meer »

Alpe d'HuZes 2017 is begonnen!

Geschreven op

Ja, voor de deelnemers begint Alpe d'HuZes 2017 pas over 8 dagen, maar Team Logistiek is dan al een week aan het werk, en dat begon vandaag. ALLES wat op de berg staat en iets met het evenement te maken heeft (behalve het gebouw Palais du Sports, de dranghekken en de witt... Lees meer »

Drie mooie DAF-sponsoringen uit, hoe kan het ook anders, Brabant

Geschreven op

Edwin Vaes, werkzaam bij DAF Eindhoven, en Karsten Goth, werkzaam als planner bij KLG Europe, zouden samen in één auto voor Team Logistiek naar Alpe d'HuZes rijden, en KLG stelde hiervoor meteen een nieuwe DAF en bijpassende trailer beschikbaar, en sponsort ook diesel e... Lees meer »

Op onze oproep van vorige week kregen we een bijzondere aanbieding

Geschreven op

Eigenaar Gerrit Blom van transportbedrijf G Blom Internationaal Transport uit Eck en Wiel vroeg of er nog vraag was naar transport. Zo ja, dan wilde hij graag een trekker inzetten, hiervoor sponsors zoeken en hun chauffeur Gerrit Bos opgeven. Lees meer »

Op 1 juni 2017 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven