Nieuws

Nieuws

Trots op onze mannen van catering, bekijk de video

Geschreven op

Ze zorgen dat alle mondjes gevuld zijn op de berg, de vrijwilligers van de catering. Tijdens Alpe d'HuZes zijn Harry van Dijk en Jaco Aalsburg constant bezig op het cateringterrein. Met vier grote trailers, waarvan die van Peter Appel Transport de grote blikvanger is, kun... Lees meer »

De eerste dagen Alpe d'HuZes (column 5)

Geschreven op

Column van Rogé Megens Donderdag 26 mei Bij transportbedrijf Gobo in Lanaken haal ik de vrachtwagen op die onderdeel uitmaakt van een konvooi van 18, welke gezamenlijk het transport van en naar Alpe d’HuZes verzorgen. Ik Lees meer »

Team Logistiek Alpe d'HuZes

Geschreven op

Team Logistiek Alpe d'HuZes is hard aan het werk! We rijden immers niet voor niets met 19 vrachtwagens naar Zuid-Frankrijk. Op de heenweg werd Wim getroffen door een lekke band. Gelukkig vlakbij een peage, zodat we een goede plek hadden om te wisselen. Lees meer »

Het eerste trainingsrondje op de Alp

Geschreven op

Pierre, Theo, René, Marco en Rogé zijn voor het eerst langs de 21 bochten van de Alp naar boven gefietst. Donderdag moet het gebeuren voor Team Logistiek. Bekijk hoe zij hier van te voren over dachten. Je kunt nog altijd doneren Lees meer »

Wim en Rogé plaatsen vandaag de aggregaten

Geschreven op

Het was vandaag een wisselvallige dag op de berg. Veel regen, maar het tijdsschema is strak, dus we gaan dooorrrr... Onze chauffeurs Wim en Rogé namen ons mee tijdens hun werk van Alpe d'HuZes. Gisteren had Wim last van een klapband. Bekijk de video voor wat er gebeurde. Lees meer »

Lossen van de vracht

Geschreven op

Na een reis van twee dagen zijn wij eindelijk aangekomen op de Alp. Een feestelijk onthaal in Bourg d'Oisans en op de vlanken van Alpe d'Huez gaven ons gelijk weer het vertrouwde gevoel. Tijd om stil te zitten is er niet, we zijn direct begonnen met het lossen van de vrac... Lees meer »

De aankomst van Team Logistiek is mooi in beeld gebracht

Geschreven op

Wat on-ge-lo-ve-lijk GAAF! Al onze vrachtauto's in beeld gebracht tijdens de kolonneklim naar Alpe d'HuZes! O.a. in de Hollandse bocht, bocht 7. Guido, bedankt! We zijn boven en druk aan het werk. Bekijk hier alle foto's Lees meer »

We zijn aangekomen in Alpe d'Huez

Geschreven op

Gisteren is Team Logistiek aangekomen op de Alpe. Na een reis via Langres is Alpe d'HuZes voor ons echt begonnen. Blijf onze pagina volgen en delen om op de hoogte te blijven van wat wij allemaal doen op de berg. Lees meer »

We zijn onderweg! En dat was te zien in Hart van Nederland!

Geschreven op

We zijn onderweg! En dat was te zien in Hart van Nederland. Bekijk het hele item hier! Vanochtend verzamelden 17 vrachtwagens bij Goudreinet Nederweert voor koffie, het in ontvangst nemen van onze mooie kleding, uiteraard de nodige foto's én het filmen door Hart van Neder... Lees meer »

Vanochtend verzamelde Team Logistiek Alpe d'HuZes zich in Nederweert voor de aftrap!

Geschreven op

Vanochtend verzamelde Team Logistiek Alpe d'HuZes zich in Nederweert voor de aftrap van wat weer een mooie week zal worden. De komende dagen houden wij jullie op de hoogte via deze pagina van wat wij allemaal doen. Lees meer »

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven