Nieuws

Nieuws

Body & Fitshop ondersteund Team Logistiek

Geschreven op

Afgelopen week heeft Team Logistiek tijdens de Alpe d'HuZes meerdere keren op sportieve wijze de Alpe d'Huez beklommen. Er zijn door Team Logistiek prachtige prestaties geleverd met ondersteuning van de producten van Body & Fitshop. Lees meer »

Team Logistiek fietst bijna € 30.000 sponsorgeld bij elkaar voor Alpe d’HuZes

Geschreven op

Column door Rogé Megens Dinsdag 31 mei Voor de tweede keer deze week beklim ik de Alpe d’Huez met de gele transportfiets, dit keer inclusief het eerste (bijna zwaarste) stuk vanaf de start. Dit eerste stuk valt me zwaar, daarna kom ik meer in een flow - die overigens nog... Lees meer »

Gisteren ging de vrachtwagens in konvooi naar beneden

Geschreven op

Gisteren ging de vrachtwagens in konvooi naar beneden. Het was het einde van een mooie week, en het begin van de terugreis waar de foto's van gisteren al lieten zien dat Team Logistiek ook echt een team is. Geniet van de beelden! Lees meer »

Met alle vrijwillergs de finish over, wat een feest!

Geschreven op

Samen met alle vrijwilligers van de Alpe d'HuZes is Team Logistiek gister onthaald op de finish. Daar hebben we een mooi feestje gebouwd en flink van ons laten horen! Bekijk hier de beelden. Lees meer »

Marcel en Erik vertellen over hun betrokkenheid bij Team Logistiek

Geschreven op

De één in loondienst, de ander eigen baas. Marcel en Erik hebben allebei vrij genomen van hun werk om aanwezig te zijn tijdens Alpe d'HuZes. Maar hoe gaat dat in z'n werk, zoveel chauffeurs op de Alp krijgen? Bekijk de video hier. Lees meer »

We did it! nu tijd voor een welverdiende BBQ

Geschreven op

Het barbequevlees is gebracht, want Team Logistiek is de Alpe d'HuZes mooi aan het afsluiten! Vanaf morgen weer drie dagen bikkelen om alles op tijd in de trailers te krijgen, en dan vertrekken we zaterdagochtend weer als konvooi! We did it! Lees meer »

Onze deelnemers aan Alpe d'HuZes zijn goed bezig!.

Geschreven op

Pierre, Randy en René zijn fietsend al twee keer de finish gepasseerd, Theo heeft de berg al één keer bedwongen en Marco is voor de tweede keer onderweg naar de top. Op z'n gele bakfiets is ook Rogé aan zijn strijd tegen de Alp begonnen. Eri Lees meer »

Sfeerimpressie en zo volg je ons in Nederland

Geschreven op

Vandaag de Alpe d'HuZus, de dag waarop deelnemers eenmalig per fiets of lopend omhoog kunnen. Vaak gedaan door vrijwilligers die morgen broodnodig zijn. En als je dan een rondje maakt en ziet hoe een straat, waar wij zaterdagmiddag aankwamen, in drie dagen is opgebouwd, h... Lees meer »

Een aantal mensen van Team Logsitiek liep de Alpe d'HuZus

Geschreven op

Onze Frans finisht Alpe D'HuZus lopend. Vanochtend zijn een aantal leden van Alpe d'HuZes Team Logistiek te voet begonnen aan de 13,8 kilometer lange tocht naar boven. Frans werd een dag geleden overgehaald om mee omhoog te lopen, samen met Lieke, Marit, Tim en met onze v... Lees meer »

De laatste voorbereidinge zijn in volle gang

Geschreven op

Er wordt momenteel al hard gesleuteld door ons sportieve team om morgenvroeg goed voorbereid aan de start te verschijnen! de laatste controlles worden uitgevoerd en de startbordjes bevesitigd. Lees meer »

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven