In de media

In de media

Heb jij ons ook gehoord op radio 538? bekijk het hier terug

Geschreven op

Donderdagochtend 10 mei 2017 deed Jan van Oostveen een oproep op Radio 538 voor hulp en dat hebben we geweten! Wat was iedereen weer gul, we werden overspoeld met leuke reacties en hebben alles weer voor elkaar kunnen krijgen! Luister en kijk hier het fragment terug... Lees meer »

Mooi artikel in het TLN-blad deze week!

Geschreven op

In aanloop naar ons vertrek eind deze maand, is er een mooi artikel over team logistiek verschenen in het TLN-blad deze week. Lees meer »

We zijn onderweg! En dat was te zien in Hart van Nederland!

Geschreven op

We zijn onderweg! En dat was te zien in Hart van Nederland. Bekijk het hele item hier! Vanochtend verzamelden 17 vrachtwagens bij Goudreinet Nederweert voor koffie, het in ontvangst nemen van onze mooie kleding, uiteraard de nodige foto's én het filmen door Hart van Neder... Lees meer »

Team Logistiek was live op Radio 538 in Evers staat op!

Geschreven op

Op 18 mei mocht René de Geus van Team Logistiek een oproep doen op Radio 538, voor zaken die nog nodig zijn om een succesvolle koersweek mogelijk te maken. Het fragment kun je terugluisteren via de onderstaande link. Lees meer »

Rogé Megens in de aandacht op nederweert24.nl

Geschreven op

Mooi artikel van deelnemer/chauffeur Rogé Megens vandaag! Over zijn training op de Cauberg én het bij elkaar gebrachte sponsorgeld door Team Logistiek: Bijna € 20.000,-! http://www.nederweert24.nl/…/…/transportfiets-alpe-dhuez-op/ Lees meer »

Artikel Transport & Logistiek maart 2016

Geschreven op

In het maart nummer van Transport & Logistiek, stond een leuk artikel over Team Logistiek en Team TLN. Dit is natuurlijk weer erg mooie aandacht voor ons gezammelijk doel! Wil je het hele bericht lezen dowload dan hier een PDF. Lees meer »

Autoweek.nl besteedt aandacht aan Team Logistiek

Geschreven op

Vorige maand werd voor een artikel in AutoWeek onder andere één van de grondleggers van het huidige Team Logistiek geïnterviewd: Jan van Oostveen. Zijn verhaal en inzet zijn indrukwekkend, en daarnaast sponsort J&H Transport dit jaar Team Logistiek met 500 euro voor Alpe... Lees meer »

Trucks Magazine nummer 10 (oktober 2015)

Geschreven op

In oktober 2015 verscheen er een zeer uitgebreid verslag over de activiteiten van Team Logisiek in het maandblad Trucks magazine. Het geeft een leuk kijkje achter de schermen van het transport en de logistiek bij Alpe d'HuZes. Lees meer »

Transport-online.nl juni 2015

Geschreven op

Transport Online bestede afgelopen jaar met twee artikelen aandacht aan het werk dat Team Logistiek op de Alpe d'HuZes verricht heeft. Deze artikelen zijn geschreven door Rogé Megens, die zelf ook als vrijwilliger mee ging. Lees meer »

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven