Nieuws

Nieuws

Vollebregt Vorkheftrucks, daar hebben we wat aan!

Geschreven op

Een sponsor als Vollebregt Vorkheftrucks, daar hebben we wat aan! Ook dit jaar sponsoren zij ons twee vorkheftrucks en drie pompwagens (waarvan één elektrische). Deze gaan vanuit Bleiswijk mee naar Alpe d'HuZes zodat we daar zware pallets en aggregaten kunnen uitladen en... Lees meer »

Kivits Drunen is er ook dit jaar weer bij

Geschreven op

Een bijzonder mooi bedrijf, Kivits Drunen B.V.. Vorig jaar stelden zij aan Alpe d'HuZes een vrachtwagencombinatie ter beschikking voor het transport van en naar de berg. Chauffeur Berry Herman bleek een hele waardevolle kracht op de berg, waarna al snel de vraag kwam: Lees meer »

Team Logistiek komt bij elkaar

Geschreven op

Gisteren kwam Team Logistiek Alpe d'HuZes samen in Hengelo. Traditie is om zo'n zes weken voor vertrek met alle chauffeurs en hun partner elkaar ergens te treffen. Leuk om elkaar weer te zien, want iedereen woont verspreid door Nederland dus we zien elkaar na zo'n intensi... Lees meer »

Herkennen jullie hem?

Geschreven op

Herkennen jullie hem? De Alpe d'HuZes trailer? Al vaak onderweg zien rijden, op de berg gezien en er een foto van gemaakt? Wij zijn bijzonder trots dat ook dit jaar Peter Appel Transport niet één maar wel TWEE combinaties, inclusief sponsoring van diesel en tol voor de re... Lees meer »

Mantrans BV helpt met transport

Geschreven op

Gisteren en vandaag verzorgde Mantrans BV het transport voor de deelnemersbijeenkomst van Alpe d'HuZes in Gorinchem. Erik Mandersloot sponsorde zijn vrije tijd en een vrachtwagen om rolcontainers met de winkelinventaris te rijden. Mantrans, bedankt! Lees meer »

Waarom zetten chauffeurs zich in voor Alpe d'HuZes?

Geschreven op

Vandaag een nieuwsbericht: Dankzij een techniek waar meer dan 20 jaar aan gewerkt is, zijn wetenschappers heel ver in een nieuwe methode van behandelen van kankersoorten waar nu nog geen goede behandeling voor is, zoals slokdarm- alvleesklier en nierkanker. Lees meer »

Onze teamcaptain bij RTL Nieuws

Geschreven op

Jan van Oostveen, onze teamcaptain van Team Logistiek. Voor het vierde jaar op rij zet hij zich in voor Alpe d'HuZes en zal weer met zijn vrachtwagen, zijn trots, in 2017 anderhalve week vrijwillig op de berg aanwezig zijn. Lees meer »

Wereldkankerdag

Geschreven op

Vandaag is het Wereldkankerdag en staan we stil bij alle mensen die met kanker in aanraking zijn gekomen Voor hen die er niet meer zijn, voor hen die nu aan het strijden zijn en voor hen die beter zijn. Al 12 jaar beklimmen duizenden mensen de Alpe d'HuZes om geld in te z... Lees meer »

Riggeling bv verzorgd transport eerste Alpe d'HuZesdag

Geschreven op

De Firma Riggeling Transport gaat aanstaande zaterdag (19-11) en zondag (20-11) het transport verzorgen voor de Alp d'HuZes bijeenkomst in Nieuwegein. Dit doet Riggeling geheel kosteloos en zal ons waarschijnlijk in de toekomst vaker willen ondersteunen bij onze werkzameh... Lees meer »

Cheque-uitreiking van Alpe d'HuZes

Geschreven op

2 oktober was de cheque-uitreiking van Alpe d'HuZes aan KWF Kankerbestrijding. Een fantastisch bedrag van € 11.103.223,81 is de totale donatie aan verschillende projecten van KWF. Om dit evenement mede mogelijk te maken rijdt Team Logistiek onder meer met marktkramen en m... Lees meer »

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven