Kivits Drunen is er ook dit jaar weer bij

Kivits Drunen is er ook dit jaar weer bij

Een bijzonder mooi bedrijf, Kivits Drunen B.V.. Vorig jaar stelden zij aan Alpe d'HuZes een vrachtwagencombinatie ter beschikking voor het transport van en naar de berg. Chauffeur Berry Herman bleek een hele waardevolle kracht op de berg, waarna al snel de vraag kwam: 'Zijn jullie er in 2017 weer bij?'

Kivits sponsort ook komend jaar weer een vrachtwagen, diesel en tolkosten om Alpe d'HuZes te helpen, en Berry neemt dit keer zijn hele gezin mee, die als vrijwilliger zullen helpen en waarvan de dochter en passant ook een stageopdracht als fotografe uitvoert. Daar zullen we veel profijt van hebben!

Maar de trailer voor komend jaar is iets bijzonders. Rob van Opzeeland, directeur van Kivits Drunen BV, heeft gisteren bij het Hubrecht Institute in Utrecht een trailer gepresenteerd, die volledig in het teken staat van hen. Het Hubrecht Institute is een wetenschappelijk onderzoekscentrum dat onder andere de ziekte kanker onderzoekt en hoopt de behandelmethodes te verbeteren. Zij zijn hiervoor afhankelijk van sponsoren en donateurs en het gaat niet om kleine bedragen. Eén van de sponsoren is KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society, die geld verstrekken voor diverse projecten. En dat geld is voor een deel afkomstig van Alpe d'HuZes!

Kivits Drunen BV, Alpe d'HuZes, KWF en het Hubrecht Instituut: De cirkel is rond. Enorm bedankt allemaal. #ad6

Naar het overzicht

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven