Eigenrijders trotseren de Alpe d'HuZes!

Eigenrijders trotseren de Alpe d'HuZes!

Je bedrijf stilleggen, terwijl de markt weer aantrekt en de opdrachtgevers vraag naar transport hebben. En waarom? Niet om even relaxt op vakantie te gaan, maar om vrijwillig aan de slag te gaan voor Alpe d'HuZes! Deze vijf eigenrijders doen het, en hun opdrachtgevers? Die steunen hen van harte!

Neem Arnold Weber. Al driemaal als vrijwillig chauffeur meegegaan naar Alpe d'HuZes, maar nam vorig jaar een grote stap door een nieuwe Scania te kopen. Deze zet hij dit jaar in voor Alpe d'HuZes en van zijn opdrachtgever Frigo krijgt hij kosteloos een koeltrailer én diesel gesponsord. Ook Truckwash Aalsmeer steunt hem fors.

Of Peter Langelaan. Krijgt van zijn opdrachtgever Nedcargo Logistics een koeltrailer en dieselsponsoring. En met een trailer in de nieuwe huisstijl van Nedcargo wordt dat vast een plaatje op de berg!

Ook Erik Boots is al driemaal aanwezig geweest op de berg. Hij zet dit zijn vrachtwagen weer in voor Alpe d'HuZes Team Logistiek en dankzij een netwerk van eigenrijders, die hem een trailer lenen en dankzij meerdere donaties van € 50,-, € 100,- of € 200,- gezamenlijk de tol en diesel betalen, kan ook hij de tocht weer maken. Met name Gerard van Wijk, Evert de Vries, Marco Laban en Ruudtrans doen hierin ook voor de andere eigenrijders een grote donatie. Bedankt allemaal!

Voor het eerst in het konvooi aanwezig is Edwin Kuiper. Met zijn bijzonder fraaie zwarte Renault en bijpassende eigen coiloplegger mag hij zijn rijvaardigheid gaan bewijzen in het konvooi naar de Alpe d'Huez. Zijn sponsors van deze tocht zullen allemaal een mooi plekje krijgen op zijn trekker!

En last but not least: Jan van Oostveen. Initiatiefnemer van de huidige ploeg voor logistiek. Is, zoals hij het zelf zegt, niet meer of minder dan iedere chauffeur in de ploeg maar verricht, samen met Randy van Venrooy gedurende het hele jaar veel werk om dit evenement logistiek mogelijk te maken. Zal dit jaar op de berg met een bijzondere oplegger zijn opwachting maken. Later hierover meer!

Zoveel inzet als vrijwilliger, daar wordt je toch even stil van? Wat niet stil zal staan zijn de motoren van de Scania's, DAF, Volvo en Renault, want die gaan volgende week zaterdag brullend de berg op, op naar ALPE D'HUZES!

Naar het overzicht

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven