Wie is de jongste chaufeur dit jaar?

Wie is de jongste chaufeur dit jaar?

In 2014 was Wim van der Vegt de jongste chauffeur in het konvooi. 21 jaar oud weerhield het hem niet om de zwaarste oplegger, een dieplader met aggregaten, aan te koppelen en veilig op de top van Alpe d'HuZes te brengen. Ook dit jaar zal hij met zijn vrachtwagen, vriendin én zus Annemarie weer onderdeel zijn van Team Logistiek. Het familiebedrijf Jac v.d. Vegt & Zn. B.V. uit IJsselmuiden sponsort ook dit jaar weer een trekker inclusief de diesel en tol voor dit goede doel!

Maar de titel 'Jongste chauffeur in het konvooi' zal dit jaar worden overgenomen door Bram Pleging, die pas vorig jaar 18 is geworden maar nu al als een professional onderweg is en zijn plaats heeft veroverd in het konvooi. Zijn trekker, met oplegger en kooiaap zijn gesponsord door het familiebedrijf Pleging Transportservice uit Eersel inclusief diesel en tol voor de reis naar Frankrijk!

Van familiebedrijven is bekend dat zij vaak verder vooruit kijken. Naar 2018 bijvoorbeeld. Zullen Wim en Bram dan beide weer mee gaan naar Alpe d'HuZes, of hun plaatsen moeten afstaan aan hun beider vaders? We gaan het meemaken. In ieder geval zijn wij blij met de vrijwillige bijdrage van beide bedrijven en chauffeurs! #ad6

Naar het overzicht

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven