Alpe d'HuZes 2017 is begonnen!

Alpe d'HuZes 2017 is begonnen!

Ja, voor de deelnemers begint Alpe d'HuZes 2017 pas over 8 dagen, maar Team Logistiek is dan al een week aan het werk, en dat begon vandaag.

ALLES wat op de berg staat en iets met het evenement te maken heeft (behalve het gebouw Palais du Sports, de dranghekken en de witte tenten op start en finish) komt uit Nederland. Honderden sponsoren en leveranciers geven spullen mee, en de Stichting Alpe d'HuZes heeft ook veel zelf. Vandaag zijn vrijwilligers Marit en Wilco daar druk bezig geweest om alles verzendklaar te maken. Hier herkennen we bijvoorbeeld de tenten en zitzakken voor KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society. Ook zijn bij een legerdepot kisten vol met pannen voor de catering geladen, en geven zij dekens mee waarin deelnemers na een beklimming en afdaling warm gehouden kunnen worden, want bij Alpe d'HuZes weet je nooit wat voor weer het wordt.

Chauffeur Marcel werd aan het werk gezet om even een LED-scherm te helpen repareren (wat zijn we toch multifunctioneel hè) en ook catering is al druk bezig: Balies, koelkasten, ovens, hakblokken, realiseer je dat er op donderdag bijna 1000 mensen tegelijk komen avondeten! Dat staat nu tijdelijk in een loods van Koolwijk Polsbroek B.V. en wordt morgen geladen, dus morgen meer foto's en nieuws van Alpe d'HuZes Team Logistiek! #ad6

Naar het overzicht

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven