Column

Column

De overdracht van het gele monster “Column door Rogé Megens”

Geschreven op

De overdracht van het gele monster: Team Logistiek in etappes naar boven voor KWF In de vorige column schreef ik al: het idee was geboren om de transportfiets niet te verkopen maar ter beschikking te stellen aan een of meerdere mensen die ‘m na mij gaan gebruiken om de Al... Lees meer »

Hoe zet je 10 kilo vet om in ijzer? “Column door Rogé Megens”

Geschreven op

Volgens de fietsenmaker zou de gele transportfiets zo’n € 300 op marktplaats kunnen opbrengen. Ik dacht terug aan 2016, het jaar waarin ik de Alpe d’Huez beklom en zo’n € 6.000 aan sponsorgeld ophaalde voor KWF Kankerbestrijding met deze transportfiets. Het totaa Lees meer »

Team Logistiek fietst bijna € 30.000 sponsorgeld bij elkaar voor Alpe d’HuZes

Geschreven op

Column door Rogé Megens Dinsdag 31 mei Voor de tweede keer deze week beklim ik de Alpe d’Huez met de gele transportfiets, dit keer inclusief het eerste (bijna zwaarste) stuk vanaf de start. Dit eerste stuk valt me zwaar, daarna kom ik meer in een flow - die overigens nog... Lees meer »

De eerste dagen Alpe d'HuZes (column 5)

Geschreven op

Column van Rogé Megens Donderdag 26 mei Bij transportbedrijf Gobo in Lanaken haal ik de vrachtwagen op die onderdeel uitmaakt van een konvooi van 18, welke gezamenlijk het transport van en naar Alpe d’HuZes verzorgen. Ik Lees meer »

Limburgs mooiste (column 4)

Geschreven op

Anderhalve week voor de Alpe d’HuZes gaan we voor de laatste keer met ons team trainen in Zuid Limburg. Theo kent als ambulance chauffeur in Zuid Limburg letterlijk iedere straathoek en heeft weer een route uitgezet. Hier ging nog wat nachtwerk aan vooraf. V Lees meer »

Wie heeft de zwaarste fiets? (column 3)

Geschreven op

Het is zaterdagmorgen 2 april. Met vijf teamgenoten zitten we in fietscafé De Nachtegaal in Meerssen. Theo, Marco, Randy, René en Rogé, allemaal klaar voor een fietstocht van ruim 70 kilometer door het Limburgse Heuvelland. Vier wielrenfietsen en een gele transportfiets. Om Lees meer »

14x Cauberg = 1x Alpe d’Huez (column 2)

Geschreven op

Nadat ik bekendmaakte met de gele transportfiets de Alpe te gaan beklimmen, kreeg ik veel enthousiaste reacties uit verwachte en onverwachte hoek. De sponsorwerving is inmiddels in volle gang: de teller van ons team staat op bijna € 13.000. W Lees meer »

“Ze waren onbehandelbaar ziek maar zijn springlevend” (column 1)

Geschreven op

Het is tweede kerstdag 2015. Samen met mijn vriendin en ons zoontje zitten we in de keuken. Ons zoontje is aan het spelen, mijn vriendin en ik genieten van een kop koffie en lezen de krant. En dan valt mijn oog op een artikel met de tekst: Lees meer »

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven