Koolwijk Polsbroek/Moerdijk is er ook dit jaar weer bij

Koolwijk Polsbroek/Moerdijk is er ook dit jaar weer bij

Koolwijk Polsbroek/Moerdijk is al jarenlang sponsor van Alpe d'HuZes. Een speciaal opgebouwde zeecontainer als radio uitzendwagen werd ieder jaar door Koolwijk naar Alpe d'Huez gereden voor dit evenement. Dit jaar breiden zij hun sponsoring nog verder uit!

Chauffeur Marcel Fokker raakte vorig jaar besmet met het Alpe d'HuZes virus. Kom bij hem vooral niet aan met de 'ik-ben-containerrijder-ik-doe-de-deur-open-en-de-rest-vinden-ze-wel'-mentaliteit. Dit jaar zal hij een week voor Alpe d'HuZes al bezig zijn met voorladen en als één van de eersten vertrekken naar Frankrijk. Marcel, top!

Koolwijk Polsbroek B.V. stelt Marcel's vaste auto én een trailer met 45ft container beschikbaar en sponsort zijn diesel en tol voor de reis. Maar zij stellen ook hun loods en dokken in Moerdijk beschikbaar voor omladen van de cateringvrachtwagens, een ongekende luxe voor ons. Deze vorm van samenwerken en sponsoring voor dit goede doel door Koolwijk mag van ons best extra in het zonnetje gezet worden: Koolwijk, bedankt!

Naar het overzicht

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven