Erik Boots Transport/EBTL Transportopleidingen brengt twee auto's naar Alpe d'HuZes!

Erik Boots Transport/EBTL Transportopleidingen brengt twee auto's naar Alpe d'HuZes!

Amper een maand na de aflevering van de nieuwe DAF van Erik Boots zal deze zijn eerste verre trip gaan maken: Op weg naar Alpe d'HuZes 2016. Een reis die hij voor de derde keer zal maken, maar dit jaar niet alleen als chauffeur in het logistieke konvooi, ook als deelnemer zal hij de berg beklimmen. En daarin geldt wat Erik op de achterkant van de cabine heeft laten zetten: Alpe d'HuZes: 'Opgeven is geen optie!'

De brandstofsponsoring voor deze reis kwam op een bijzondere manier bij elkaar: Na een toezegging van zijn opdrachtgever Ruudtrans van 300 liter, kwamen meerdere bedrijven/eigenrijders over de brug, zodat in totaal 13 bedrijven gezamelijk de diesel sponsoren. Een mooi voorbeeld hoe vele kleintjes ook één grote kunnen maken!

Naast Erik Boots zijn dit jaar ook zijn ouders een week aanwezig. Doordat zij met de bestelbus van EBTL reizen, is er tijdens het verblijf voor Team Logistiek een handig vervoersmiddel voor mensen en materiaal beschikbaar. Wij zeggen top! Dat gaat goed komen op de berg.

Naar het overzicht

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven