DKV Euro Service Benelux ondersteunt Cluster Logistiek van Alpe d’HuZes

DKV Euro Service Benelux ondersteunt Cluster Logistiek van Alpe d’HuZes

Noordwijkerhout, 15 februari 2016 – Het Nederlandse kantoor van DKV Euro Service, toonaangevend serviceprovider op gebied van wegvervoer en logistiek, ondersteunt ook in 2016 Stichting Alpe d’HuZes. Dit in het kader van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. DKV Euro Service ondersteunt het Cluster Logistiek AD6 in praktische en financiële zin door het verzorgen van DKV Cards en Satellic On Board Units. Daarnaast neemt DKV Euro Service de tolkosten in België en Frankrijk, van de voertuigen die namens de Stichting af reizen, voor haar rekening.

DKV Euro Service maakt graag het verschil, niet alleen als het gaat om het ontzorgen van haar klanten, maar ook in het kader van duurzaamheid. Duurzaamheid beschouwt DKV als een combinatie van economische, ecologische en sociale aspecten. Zo ondersteunt DKV al sinds de start van haar activiteiten omtrent de introductie van het nieuwe systeem voor Belgische kilometerheffing UNICEF Nederland. In het kader van dit duurzame ondernemen past ook de ondersteuning van DKV Euro Service aan de Cluster Logistiek van Stichting Alpe D’HuZes. DKV ondersteunt en ontzorgt de Cluster Logistiek AD6 door het beschikbaar stellen van DKV Cards en Satellic On Board Units en neemt tolkosten voor wegen, bruggen en tunnels op de rit door België - waar per 1 april aanstaande het nieuwe satelliet-gestuurde tolheffingssysteem geïntroduceerd wordt - en Frankijk voor haar rekening.

Gertjan Breij, managing director DKV Euro Service Benelux: “Wij vinden dat we verder moeten kijken dan alleen de transportsector om verschil te maken. Wij willen voor onze klanten een betrouwbare en innovatieve service provider zijn. Maar wij willen ook graag verschil maken in termen van duurzaamheid. Om deze reden hebben we besloten om een unieke samenwerking met UNICEF Nederland op te zetten en waarom wij ook in 2016 wederom de Stichting Alpe d’HuZes logistiek ondersteunen.”

Voor meer informatie: www.dkv-euroservice.com

DKV Euro Service is al ca. 80 jaar een van de meest toonaangevende service providers op gebied van wegvervoer en logistiek. Variërend van verzorging onderweg zonder contante betaling bij 54.700 acceptatiepunten van allerlei merken tot aan tol afrekenen en btw-restitutie biedt DKV tal van diensten met als doel kostenoptimalisatie en effectief fleet management op de Europese wegen. DKV maakt deel uit van DKV MOBILITY SERVICES Group, die 700 medewerkers heeft. In 2014 realiseerde deze groep, die in 42 landen vertegenwoordigd is, een omzet van 5,7 miljard euro. Momenteel zijn er circa 2,5 miljoen DKV Cards en on board units in omloop bij ruim 120.000 klanten. In 2014 is de DKV Card voor alweer de tiende achtereenvolgende keer uitgeroepen tot Beste Merk in de categorie fuel en service cards.

Naar het overzicht

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven