Dankzij Loadlok gaan we dit jaar veilig op reis

Dankzij Loadlok gaan we dit jaar veilig op reis

We nemen veel spullen mee naar Alpe d'HuZes, genoeg om 18 vrachtwagens te vullen. Koelers, kastenwagens (waaronder een dubbeldekker!), maar diverse grote voorwerpen als aggregaten, heftrucks e.d. vervoeren we op open trailers en in schuifzeilentrailers. En graag goed vastgezet, want het moet na 1100 kilometer snelweg ook nog tot 11% helling trotseren.

Hier kwam accountmanager Mark Uringa van Loadlok - Clever in Cargo Control om de hoek, want als er iemand verstand heeft van spanbanden is hij het wel. Naast schuif- en topzeilen inclusief bedrukking, ladingbalken en stangen, bindrails, kortom alles om ladingen in alle voertuigen te beschermen en vast te zetten, overigens. En zo kon Eline de Vries mooie foto's maken van de overhandiging van maar liefst 50 gloednieuwe spanbanden!

Het motto van Alpe d'HuZes, 'Opgeven is geen optie' komt mooi terug in de tekst op deze banden, en daarom werden op Transport Compleet in Hardenberg deze spanbanden met de tekst '‪#‎AD6‬ & Loadlok geven nooit op!' overhandigd aan enkele leden van Alpe d'HuZes Team Logistiek, v.l.n.r. Albert Kort, Pierre Dun, Randy van Venrooy, Erik Boots en namens Loadlok Mark Uringa. Loadlok, bedankt! Op de ladingzekering zal dit jaar niets aan te merken zijn smile-emoticon.

Naar het overzicht

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven