Alpe d'HuZes zoekt nog enkele leveranciers om het evenement onvergetelijk te maken!

Alpe d'HuZes zoekt nog enkele leveranciers om het evenement onvergetelijk te maken!

Alpe d'HuZes is een fantastisch evenement, en de datum komt steeds dichterbij! Wat een belevenis zal het weer zijn, om over twee weken met enkele duizenden Nederlanders af te reizen naar Alpe d'Huez. Team Logistiek Alpe d'HuZes heeft er weer zin in!

Voor die tijd, en ook in korte tijd, moet er nog veel bij elkaar worden gebracht, en hiervoor hopen we op steun van enkele sponsoren. Importeurs, groothandels, winkels of een eigen bijdrage, alles is welkom om Alpe d'HuZes 2016 onvergetelijk te maken. We zijn met name op zoek naar het volgende:

  • Televisieschermen. 10 stuks, ca. 52", om op meerdere (binnen!)plaatsen in het evenement beelden te kunnen tonen.
  • Bouwsteigers. 10 stuks, waaraan wij communicatieapparatuur kunnen bevestigen dat op die manier voldoende reikwijdte heeft om van beneden tot boven op de berg een video- en WiFi-verbinding tot stand te brengen.
  • Diesel, of een geldelijke bijdrage hierin, waarmee wij drie vrachtwagens ca. 800 liter per stuk kunnen laten tanken.
  • Statafels. Deze zullen worden gebruikt in de grote tenten.
  • Divers 'handig' logistiek materiaal. Denk hierbij aan ducktape, ty-wraps, handschoenen enz.

Al deze materialen worden volgende week (week 21) opgehaald en indien van toepassing in week 23 weer teruggebracht door Team Logistiek Alpe d'HuZes. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier. Delen wordt zeer op prijs gesteld!

Naar het overzicht

Op 7 juni 2018 zullen wij de berg gaan beklimmen:
Terug naar boven